Predați uleiul uzat, la punctul de colectare al Ecosal, și primiți ulei nou!

0
299
Reprezentanții Ecosal îi încurajează pe gălățeni să recicleze uleiul pe care îl folosesc pentru gătit! În schimb, vor fi recompensați cu detergent de vase sau ulei, în funcție de cantitatea pe care o predau la punctul de colectare al Ecosal din Micro 13.
Reciclează uleiul și grăsimile pe care le folosești la gătit și nu le mai arunca la chiuvetă sau la punctul de gunoi, că să nu mai poluăm apa și solul, la o cantitate minimă de 5 l de ulei alimentar uzat pentru efortul pe care-l depuneți noi vă oferim detergent de vase, și/sau ulei pentru gătit, în funcție de cantitate”, transmit reprezentanții Ecosal.
Schimbările climatice afectează mediul înconjurător și reprezintă o provocare pentru umanitate pentru a reduce din efectele nocive produse de om împotriva mediului. Din acest motiv vă provocăm pe voi, oameni dragi, să contribuim cât mai mult posibil la schimbarea modului în care trăim, a confortului care dăunează naturii (…) Gândiți-vă la beneficiile pe termen lung ale reciclării uleiului uzat și începeți astăzi să acționați în mod responsabil. Fiecare gest contează și poate face o diferență semnificativă pentru mediul înconjurător”, informează Ecosal.
Pentru a beneficia de schimbul uleiului uzat cu unul nou, va trebui sã vă prezentaţi la:
Punctul verde Micro 13B (adresa: Str. Drumul Viilor nr. 1; program: luni – sâmbătă ora 8.00 – 16.00, duminică ora 8.00 – 12.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.