Polițiștii de aur ai Inspectoratului de Poliție Județean Galați

0
445

Mihai Tâmpeanu și Butură Alex au participat, împreună cu reprezentanții Clubului Sportiv Kodo Galați, la Finala Campionatului Național de Karate Tradițional care s-a desfășurat în perioada 26-28 mai 2024, la București.

La întrecerea sportivă au participat concurenți din toată țara, la categoriile de vârstă cadeți, juniori, tineret și seniori.

Mihai Tâmpeanu și Butură Alex sunt polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și au obținut împreună o medalie de aur la proba kumite echipe seniori și o medalie de argint la proba kata echipe seniori. Ei vor reprezenta România la Campionatul European de Karate Tradițional care va avea loc la Iași, la mijlocul lunii mai a acestui an.

De-a lungul timpului, ambii lucrătorii de poliție au obținut rezultate sportive remarcabile, printre care titluri de campioni mondiali, europeni și naționali.

Mihai Tâmpeanu este antrenor emerit, maestru emerit al sportului și, datorită rezultatelor obținute în cariera sa de sportiv, a primit titlul de cetățean de onoare al Municipiului Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.