Parcare supraetajată în Micro 39

0
357

Au început lucrările la parcarea supraetajată din cartierul Micro 39C, pe Bulevardul Milcov (Zona Supeco și a blocurilor B5 și B6), unde au fost demolate peste 100 de garaje.

„Așa cum am promis, construim noi parcări în locul vechilor garaje. Această nouă construcție va avea trei niveluri și circa 270 de locuri de parcare. În plus, pe terasă vor fi și spații de joacă pentru copii”, spune Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Valoarea lucrărilor de proiectare și execuție este de circa 12 milioane de lei fără TVA, iar durata contractului derulat de către Asocierea Dreams Riviera SRL – Tancrad SRL – Proiect-Construct Regiunea Transilvania SRL este de 20 de luni.

S-au prevăzut instalații interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare, instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori, instalații electrice de iluminat, detecție și avertizare la incendiu, sistem automat de parcare, stații de încărcare pentru vehiculele electrice etc.

Primăria Municipiului Galați continuă astfel amplul program de modernizare a cartierelor orașului, incluzând crearea de noi locuri de parcare, după demolarea vechilor garaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.