Oțelul Galați, la un pas de marea finală a Cupei României

0
504

Meci de totul sau nimic, în această seară, pentru Oțelul Galați. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu joacă pe propriul teren pentru calificarea în finala Cupei României, cu Universitatea Cluj. Meciul este programat să se joace de la ora 20.30, pe stadionul ”Oțelul”.

“Pentru noi va fi un meci deosebit, o fază a Cupei României în care nu am mai ajuns de mult timp. Am avut o grupă dificilă, cu FCSB, iar apoi am eliminat Universitatea Craiova. Acum ne confruntăm cu un adversar tenace, experimentat și foarte bun, care își dorește la fel de mult ca și noi victoria și accederea în finală”, a declarat Dorinel Munteanu înaintea meciului din Cupa României.

Munteanu a cerut sprijin suporterilor.

“Va fi un meci extrem de greu, dar am încredere deplină în echipă, în jucători și în suporterii noștri. Sper ca aceștia să ne fie alături pe tot parcursul jocului și să ne susțină ca un al 12-lea jucător.

De la jucători îmi doresc ambiție, determinare și dorința de a câștiga, de a accede în finala Cupei României după o lungă așteptare. Trebuie să formeze o echipă unită și puternică. Totul depinde de ei și sunt sigur că vor da tot ce au mai bun pentru a obține victoria”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Foto: Sportul Ilustrat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.