”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, la Teatrul Gulliver

0
472

La Gulliver – Teatrul Familiei Tale, continuă încântătoarele povești de sezon, iar duminica de 14 ianuuarie este dedicată spectacolului ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, după Matei Vișniec, cel mai cunoscut dramaturg român contemporan.
Încărcat de candoare și impresionând prin gingășie și sensibilitate, spectacolul dezvăluie o poveste duioasă despre prietenie, generozitate, despre puterea și bucuria de a dărui.
Viziunea regizorală a lui Stelian Stancu, prezintă călătoria Omului de zăpadă, în căutarea Soarelui, un drum al descoperirii sensului vieții și al transformării. Caracterul antitetic al întâlnirii dintre Omul de zăpadă și Soare accentuează întocmai insolitul acestei mult așteptate întrevederi, care culminează cu un vis fascinant de iarnă, o transformare magică, prin făgăduința mărețului Soare: ”Te-am transformat în vis şi vei fi un vis viu, visul preferat al copiilor”.
Astfel, finalul spectacolului păstrează speranța vie, menține deschis ciclul continuării și esența vieții: a rămas ”o mică inimă roşie, luminoasă, care palpită”.
Muzica originală a lui Eugen Dan Drăgoi completează formidabil tabloul hibernal, cu accente sprintene și jucăușe, iar elementele de scenografie realizate de Mihai Pastramagiu, definite prin culoare și expresivitate, evidențiază întocmai specificul sensibil al poveștii și gingăsia personajelor.
Spectacolul ”Omul de zăpadă zăpadă care voia să întâlnească soarele” de la ”Gulliver” are loc la sediul teatrului din Strada Domnească nr. 59 și poartă mesajul fascinant și emoționant al cunoașterii vieții, prin iubire.
Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.