Noi alegeri la Oțelul

0
281

Consiliul Director Interimar al ACS Suporter Club Oțelul Galați convoacă Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a Asociației pentru data de 25 iulie 2024, ora 17:00, la sediul Asociației din str. Anghel Saligny nr. 82, Galați.

Ordinea de zi:

  1. Prezentarea și aprobarea Situației economice an 2023, Bilanț an 2023, Analiză economică an 2023, Raportul cenzorului an 2023;
  2. Alegerea Președintelui, Vicepreședintelui și Secretarului Consiliului Director;
  3. Alegerea Cenzorului;
  4. Aprobarea modificărilor statutului asociației;
  5. Adoptarea Hotărârii Adunării Generale Extraordinare de Alegeri;

Membrii asociați-cotizanți pot candida pentru funcțiile din Consiliul Director (Președinte, Vicepreședinte, Secretar) dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  • Majorat și capacitate juridică deplină;
  • Membru asociat-cotizant de minimum un an;
  • Fără sancțiuni disciplinare din partea asociației în ultimii 3 ani;
  • Fără funcții de conducere în partide politice, administrație publică, Consilii Locale/Județene sau Parlamentul României;
  • Fără condamnări penale.

Dosarul de candidatură se depune până la 10 iulie 2024, ora 18:00, la Stadionul Oțelul și trebuie să conțină:

-Cerere de candidatură specificând funcția dorită;
-Copii ale cardului de membru și documentului de identitate;
-Lista cu semnăturile de susținere a candidaturii din partea a cel puțin 10% din membrii asociați-cotizanți.

Lista membrilor asociați-cotizanți cu drept de vot va fi publicată pe site-ul asociației, pe data de 25 iunie 2024. În caz de lipsă de cvorum la prima convocare, Adunarea Generală se va reconvoca pentru data de 6 august 2024, ora 17:00, și va putea lua hotărâri indiferent de numărul de membri prezenți.

Cristian Munteanu, managerul general al ACS Suporter Club Oțelul Galați, a fost ales, la 2 aprilie, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a grupării, în funcţia de președinte al Consiliului Director Interimar. Tot la Adunarea Generală din aprilie Cristian Dăuceanu a fost votat vicepreședinte al Consiliului Director Interimar, iar Mihai Viorel Duda a fost desemnat secretar al Consiliului Director Interimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.