Medic din Camerun la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor

0
318
Un medic din Camerun, absolvent al Facultății de Medicină din București, s-a angajat la Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor. El este specialist în obstetrică-ginecologie.
„O veste foarte bună pentru acest spital, care se confruntă încă cu un deficit de medici, în condițiile în care asigură serviciile medicale pentru aproximativ 60.000 de oameni din centrul județului. Noul medic a făcut rezidențiatul la spitale din București și a luat examenul de specialitate cu o notă foarte bună”, spune Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.
Doctorul din Camerun vorbește foarte bine limba română și s-a declarat încântat de condițiile găsite la Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor, acolo unde secția de obstetrică-ginecologie este dotată cu tot ceea ce este nevoie, inclusiv două ecografe de ultimă generație și un videocolposcop ultraperformant.
Mai mult, secția se va muta în curând într-un spațiu nou, modernizat complet.
De asemenea, sosirea noului medic înseamnă investigații medicale noi pentru pacienți și drumuri mai puține la spitalele din Galați.
Anual, în cadrul secției de obstetrică–ginecologie de la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor sunt îngrijite peste 600 de paciente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.