Ionuț Pucheanu: “ Pregătim ecranul de la Păpădie, unde puteți urmări meciurile echipei noastre naționale. Hai, România!”

0
466

Ecranul de mari dimensiuni, pe care municipalitatea îl pune la dispoziția gălățenilor pentru a urmări meciurile disputate de echipa națională, a ajuns pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor și urmează a fi montat. “Pregătim ecranul de la Păpădie, unde puteți urmări meciurile echipei noastre naționale. Hai, România!”, transmite primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.
Amintim că meciurile naționalei de fotbal a României cu Belgia și Slovacia, din etapele a II-a și a III-a ale Grupei E de la Campionatul European de Fotbal din Germania, vor fi transmise în aer liber, pe un ecran de mari dimensiuni.

La aceste evenimente, programate sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22.00 (România – Belgia), și miercuri, 26 iunie, de la ora 19.00 (România – Slovacia), sunt invitați toți iubitorii de fotbal din Galați.

“Prin urmare, recomandăm ferm utilizarea mijloacelor de transport în comun și alternative la autovehiculele personale, având în vedere că parcarea aferentă va fi închisă traficului rutier”, transmite Compartimentul de Presă al Primăriei.

Totodată, menționăm că s-a dispus interzicerea comercializării și desfacerii de băuturi alcoolice în imediata apropiere a Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 21.30 și 24.00 (sâmbătă), respectiv 18.30 și 21.00 (miercuri). Hai, România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.