Ionuț Pucheanu: „Au început lucrările la noua creșă din Țiglina I”

0
226

Fostul Centru de Transfuzii din cartierul Țiglina I va fi transformat de municipalitate într-o creșă modernă, cu fonduri europene și de la bugetul local. Primarul Ionuț Pucheanu anunță că lucrările au început, iar viitoarea creșă va avea 40 de locuri pentru micuții din Galați.

40 de noi locuri pentru micuți se vor crea la noua creșă care va fi amenajată în Țiglina I, în locul fostului Centru de transfuzii. Pe 1 iulie a fost predat amplasamentul pentru acest obiectiv care se realizează cu fonduri europene. Este una dintre cele cinci creșe noi pe care le construim la Galați”, spune primarul Ionuț Pucheanu.

Amintim că, potrivit Compartimentului de Presă al Primăriei, principalele lucrări la clădirea din cartierul ȚiglinaI vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice etc.

Primăria a amenajat de curând o creșă nouă pe strada Al. I. Cuza. Totodată, municipalitatea mai are proiecte pentru încă patru creșe noi în cartierele Dunărea, Micro 13, Bariera Traian și zona Gării CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.