În acest weekend la Teatrul Dramatic: „Domnul Kolpert” și „Miorița”

0
337

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la spectacolele programate la sfârșitul acestei săptămâni.

Vineri, 26 ianuarie, ora 19.00, pe scena gălățeană se va juca „Domnul Kolpert”, un text care a cunoscut succesul internațional imediat după premiera din anul 2000 la Royal Court Theatre din Londra, a fost tradus şi montat în peste 25 de ţări, iar de atunci, David Gieselmann a devenit un nume de referință în dramaturgia germană.

Textul lui David Gieselmann împletește iraționalul, tensiunea, tragicul, instinctele si afectivitatea cu vicleșugul și neliniștile care își fac cuib în noi. Sentimente precum umanitatea și respectul reciproc, un sistem de valori etico-moral pierdut aproape complet, snobismul, toate se întâlnesc în spectacolul Domnul Kolpert, una dintre cele mai captivante comedii negre contemporane.

Spectacol este nerecomandat spectatorilor sub 16 ani.

Sâmbătă, 27 ianuarie, ora 19.00 Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă „Miorița”, un spectacol care spune, într-o altă cheie, o poveste de viață, posibilă și în ziua de astăzi. Desprinsă din existența pastorală, tema centrală se păstrează în spectacol, și în pofida dramei, spectatorii au parte de momente care le vor aduce zâmbete, create cu măiestrie de cei opt actori din distribuția aleasă de regizorul spectacolului, Cristian Ban.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” în luna februarie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.