Fabrica de ulei din Zona Liberă Galați, în faza obținerii autorizației de mediu

0
401
Construcția fabricii de ulei din Zona Liberă Galați va începe în luna mai a acestui an, estimează oficialii AZL. Investitorul elvețian a depus, la începutul acestui an, documentația pentru obținerea avizului de mediu.
„În opinia mea, o dată-limită rezonabilă pentru începerea construirii fabricii de ulei din Zona Liberă este luna mai a acestui an. Reprezentanții firmei SunPro Oils SRL mi-au dat asigurări că nu se pune problema de a nu continua acest proiect. Ceea ce mă face să cred și mai mult acest lucru este că sunt la zi cu toate plățile”, a declarat Cătălin Cojocaru, directorul general al Administrației Zonei Libere Galați, citat de Pro Lider FM.
O altă garanție că investiția va ajunge la bun sfârșit este aceea că firma din Elveția a adus deja în Zona Liberă Galați o mare din componentele liniei de producție, precum și alte echipamente pentru fluxul tehnologic.
În următoarele două săptămâni sunt așteptate ultimele agregate și echipamente pentru linia de rafinare a uleiului brut. Nu în ultimul rând, investitorul a început demersurile pentru contractarea lucrărilor de construcție a fabricii de ulei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.