Echipele Gospodărire Urbană și Ecosal, în teren pentru curățenia de primăvară și întreținerea spațiilor verzi

0
416
Echipele Gospodărire Urbană și Ecosal continuă curățenia de primăvară și acțiunile de întreținere a spațiilor verzi. Ieri, angajații Gospodărire Urbană au cosit și măturat în mai multe zone ale orașului și au plivit flori pe Faleza Superioară.
Echipele Societății Gospodărire Urbană au continuat să întrețină spațiile verzi din diferite zone, după cum urmează: Bulevardul Siderurgiștilor — cosit; Strada Traian Vuia — cosit și măturat; Faleza Inferioară — cosit și măturat, curățat, plivit flori; Taluz ITM — cosit stradal. Ne angajăm să îngrijim spațiile verzi și să menținem curățenia în comunitatea noastră urbană, cu obiectivul de a asigura un mediu sănătos și plăcut pentru toți locuitorii”, precizează reprezentanții societății.
Totodată, Ecosal desfășoară curățenia de primăvară în cartierele Micro 14 și Micro 40 cu echipe de salubritate și cu utilaje de măturat și aspirat mecanic.
Rugăm locatarii care au salubrizat zonele din jurul asociațiilor de proprietari să anunțe în dispeceratul Salubritate Ecosal pentru ridicarea deșeurilor, la numărul de telefon: 0236312282”, transmit reprezentanții Ecosal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.