Două spectacole în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
502

Vineri, 8 martie, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul „MaMe” o creație colectivă care i-a adus lui Cristian Ban o nominalizare la Premiul 𝗨𝗡𝗜𝗧𝗘𝗥 pentru cea mai bună regie în 2021.

„MaMe” este o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu știa nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrânețe și ceea ce ne unește pe toți când auzim sau pronunțăm cuvântul mama.
Scenografia: Iulia Gherghescu

Sâmbătă, 9 martie 2024, ora 19.00, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” va urca trupa de teatru 𝗝𝗼𝗬 𝗔𝗥𝗧 𝗧𝗵𝗲𝗮𝘁𝗿𝗲 𝗷𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿, condusă de actrița Oana Preda, care va prezenta spectacolul colaj „𝗣lay 𝗦hakespeare”, o incursiune în unele dintre cele mai frumoase piese ale lui Shakespeare: „Îmblânzirea scorpiei”, „Cum vă place”, „Romeo și Julieta”, „Furtuna”, „Othello”, „Falstaff”, „Mult zgomot pentru nimic” și „Visul unei nopți de vară”.
Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” în luna martie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.