Dorinel Munteanu vrea două victorii în ultimele meciuri ale sezonului. Cupa României, prioritate de gradul zero!

0
973

Oțelul Galați are în față ultimele două meciuri ale sezonului 2023/2024: cel cu FC Botoșani, din ultima etapă a play-out-ului și finala Cupei României, cu Corvinul Hunedoara.

Tehnicianul Oțelului, Dorinel Munteanu, a precizat că va trata ambele meciuri în aceeași manieră, fiindcă le consideră la fel de importante.

”Ne așteaptă două meciuri extrem de importante. Primul este cel cu FC Botoșani, de acasă. Chiar dacă unii speculează că vom juca cu echipa a doua, nu este adevărat. Voi alinia cea mai bună echipă posibilă, ținând cont și de accidentări”, a declarat Munteanu la Oțelul TV.

Al doilea meci extrem de important este finala Cupei României, care se va juca pe 15 mai, la Sibiu.

”Le-am transmis jucătorilor mei că acesta este cel mai important meci al sezonului. Atât Cupa, cât și poziția finală în clasament sunt esențiale pentru Oțelul Galați. Pentru noi, orice poziție în partea de sus a clasamentului, spre locul 7, înseamnă mai multe venituri din drepturile TV. Situația financiară nu este una facilă la Galați, iar mesajul meu nu a fost înțeles de toți jucătorii. Totuși, mai am timp să discut cu ei individual, atât înaintea ultimului meci din campionat, cât și înaintea finalei Cupei”, a mai spus Dorinel Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.