Doi tineri din Galați și-au pierdut viața într-un groaznic accident rutier

0
404
Ionela (25 ani) și George (27 ani) erau doi tineri din Târgu Bujor, mutați de câțiva ani în Iași. Ei au murit diminică, în teribilul accident rutier produs pe DN 24, la Codăiești, în județul Vaslui.
Ionela si George ieșiseră la plimbare. Motocicleta pe care se aflau amândoi și o altă motocicletă au intrat în coliziune cu un autoturism.
Cei trei motocicliști cu răni extrem de grave au murit la scurt timp după impactul violent, în urma căruia mașina și una dintre motociclete au luat foc.
Cercetările de la fața locului au arătat că ambele motociclete implicate în accident circulau în aceeași direcție și, la un moment dat, Ionela și George au fost depășiți de motociclistul din spate, în apropierea unei curbe. Pe contrasens, acesta s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar. Din cauza impactului puternic, s-au deschis airbag-urile mașinii, astfel că șoferița a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu motocicleta pe care se aflau cei doi tineri din Târgu Bujor.
Poliția Rutieră din Vaslui a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragicul accident de la Codăiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.