Dezinsecția, amânată din cauza vremii

0
365

Primăria informează că acțiunile de dezinsecție se reprogramează având în vedere că prognoza meteorologică nu permite desfășurarea în bune condiții a intervențiilor.

Astfel, acțiunile de dezinsecție se vor derula după cum urmează:

în perioada 31 mai – 4 iunie, în intervalul orar 5.00 – 9.00, cu ajutorul unui elicopter, se va interveni aerian pe întreaga suprafață a municipiului Galați și în vecinătatea zonelor cu luciu de apă, utilizându-se substanțele Solfac Trio EC 140 NF și Vectobac WG;

în perioada 4 – 7 iunie, în intervalul orar 22.00 – 6.00, se va interveni la sol în vederea combaterii insectelor zburătoare, pe întreaga suprafață a municipiului Galați, utilizându-se substanța Solfac Combi MAXX și Solfac Trio EC 140 NF, cu echipamente de tip generator ULV și termonebulizator.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public.

Dacă vremea nu va permite desfășurarea în bune condiții a acțiunii de dezinsecție, programul poate suferi modificări sau poate fi decalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.