Demisii în lanț la PNL, după eșecul de la alegeri. George Stângă, prea preocupat de interesele personale pentru a-și asuma mega-eșecul

0
334

Curg demisiile în PNL, după eșecul răsunător al partidului la alegerile locale! Nu, nu fiți naivi crezând că George Stângă, președintele PNL-iștilor, își asumă vreo vină pentru dezastrul politic. El tace mâlc pentru că interesul lui nu mai este de mult partidul, ci propria persoană și beneficiile personale.

Cei care și-au anunțat demisiile provin din Organizația Municipală. Onuț Atanasiu, marele perdant, a anunțat că renunță la funcția de prim-vicepreședinte; Alexandru Șerban a anunțat că demisionează din funcția de președinte al Organizației Municipale, iar Andrei Mihăilescu a anunțat că își dă demisia din funcția deținută în biroul municipal al PNL. Apă de ploaie!

În Organizația Județeană, condusă de George Stângă, este tăcere. Probabil că marele președinte de partid-terminat caută cu disperare argumente pentru a mai rămâne la butoane. Măcar până la parlamentare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.