Decizie incredibilă a instanței: un loc de joacă pentru copii trebuie închis!

0
404

Locul de joacă din cartierul Siderurgiștilor Vest, zona blocurilor 7A-7D, va fi închis, după ce opt locatari care s-au declarat deranjați au acționat municipalitatea în instanță și au câștigat. Astfel, acest loc de joacă va rămâne doar o amintire pentru copiii din zonă.

”S-au făcut toate demersurile legale și firești, astfel încât copiii să se bucure de acest loc de joacă.  Dar ne vedem astfel puși în situația regretabilă în care trebuie să punem în scurt timp „lacăt” bucuriei copiilor din această zonă a orașului.

Se fac eforturi considerabile pentru a amenaja cât mai multe spații dedicate celor mici în cartierele orașului, locuri speciale unde să se joace și să alerge în voie. De aceea, îi asigurăm pe copii și părinți că vom continua să modernizăm locurile de joacă din oraș și să amenajăm altele noi”, a transmis Primăria Municipiului Galați.

Locul de joacă din cartierul Siderurgiștilor Vest, zona blocurilor 7A-7D, a fost amenajat pe o suprafață de 600 de metri pătrați, cu 12 leagăne, două balansoare, două tobogane și un spațiu cu echipamente pentru sport. Timp de patru ani, de la darea în folosință până în 2022, când a fost acționată în instanță, Primăria municipiului Galați nu a înregistrat reclamații de genul imputațiilor exprimate în cererea de chemare în judecată.

Mai mult, nicio instituție cu rol de prevenire și control în domeniul sănătății și ordinii publice nu a constatat vreo culpă a municipalității cu privire la modul de funcționare și utilizare a acestui spațiu. Parcul este monitorizat video, iar de-a lungul timpului comportamentul inadecvat al unora dintre aceia care se aflau în parc a fost sancționat punctual de Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.