Curs festiv al absolvenţilor Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi

0
386

Absolvenţii promoţiei 2024 din cadrul Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi au organizat astăzi, 26 iunie, cursul festiv la finalizarea studiilor.

Programul a început cu participarea tinerilor teologi la Sfânta Liturghie şi la slujba de Te-Deum prilejuită de Ziua Drapelului naţional, oficiate în Catedrala arhiepiscopală din Galaţi.

În cuvântul adresat absolvenţilor, Părintele Arhiepiscop a vorbit despre mulţumirea pe care care trebuie să o manifestăm faţă de Dumnezeu şi faţă de cei care ne-au sprijinit în formarea noastră de-a lungul vieţii.
În continuare, în Aula Magna ”Al. I. Cuza” din cadrul Facultăţii de Istorie, Filozofie şi Teologie s-a desfăşurat Cursul festiv al acestei promoţii de absolvenţi de la toate specializările facultăţii.

În deschiderea festivităţii, toţi cei prezenţi au cântat popularul cântec academic „Gaudeamus igitur”.

La eveniment a fost prezent Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian, care a adresat un cuvânt de binecuvântare şi de apreciere, atât pentru absolvenţi cât şi pentru cadrele didactice, care pe parcursul anilor de studiu au depus efortul pentru transmiterea şi dobândirea cunoştinţelor necesare formării lor profesionale şi umane.

În continuare, profesorii şi absolvenţii au rostit scurte alocuţiuni adecvate momentului solemn al absolvirii cursurilor de licenţă şi masterat.

La final, au fost oferite diplome, medalii, cărţi şi flori şi a fost predată în mod simbolic cheia următoarei generaţii de studenţi.

Anul acesta 50 de studenţi şi masteranzi au absolvit cursurile Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi, la specializările teologie ortodoxă asistenţă socială, artă sacră şi spiritualitate ortodoxă şi asistenţă socială (master).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.