Clădire modernă pentru Ambulanța Tecuci

0
265

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean a fost aprobată ultima documentaţie necesară pentru a demara lucrările de consolidare, eficientizare energetică și modernizare a sediului Ambulanței Tecuci.

Este vorba despre documentaţia tehnică, urmând astfel ca, în cel mai scurt timp, să fie emis ordinul de începere a lucrărilor.

Investiţia, în valoare de peste 3 milioane de lei, este realizată cu ajutorul fondurilor europene atrase de către Consiliul Judeţean Galaţi.

“Vom transforma complet sediul ambulanței. Totul pentru a asigura un mediu mai confortabil și mai sigur celor aproape 40 de salvatori care lucrează aici zilnic. Astfel, o clădire veche de aproape 7 decenii va fi transformată într-una modernă, oferind condiții excelente pentru cei care muncesc aici. Este respectul pe care îl aducem acestor oameni, fiind, de asemenea, o investiție extrem de necesară pentru Tecuci. Vom consolida clădirea, care are o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, și vom interveni și la partea de instalații, montând un sistem nou de climatizare pentru a asigura calitatea aerului. De asemenea, vom instala sisteme de ventilare mecanică cu recuperatoare de căldură, sistem inteligent de management al energiei, reabilitând sistemul de încălzire și cel de furnizare a apei calde de consum. Mai mult, clădirea va fi dotată cu panouri fotovoltaice și panouri solare” a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Finanțarea este asigurată prin Programul Regional Sud-Est 2021-2027.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.