Cartierul Țiglina I va intra în modernizare

0
341

Primăria municipiului Galați informează că a lansat în licitație publică un contract important pentru modernizarea cartierului Țiglina I.
Este vorba în principal despre realizarea de noi locuri de parcare și refacerea celor existente, desființarea vechilor garaje, refacerea carosabilului și a trotuarelor, realizarea de racorduri necesare stațiilor de încărcare a mașinilor electrice, precum și realizarea de sensuri unice.
Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Un oraș modern are cartiere moderne. De aceea, continuăm amplul nostru program pentru lucrări în cartiere și punem accent pe realizarea de noi locuri de parcare, pe măsură ce desființăm vechile baterii de garaje”.
Astfel, contractul lansat în licitație pentru „Refacere sistem rutier și regenerare urbană interior cartier Țiglina I, Municipiul Galați” are o valoare estimată de 24.121.565,00 lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 8 aprilie 2024. Este vorba despre un contract multianual, pentru o perioadă de 4 ani, de la data semnării.
Primăria municipiului Galați derulează deja proiecte importante pentru modernizarea cartierelor Micro 19, 20 și 21, Siderurgiștilor Vest, Aurel Vlaicu I și II, Micro 38 și 39 A, B și C. Iar de curând a fost lansat în licitație publică un contract pentru modernizarea cartierelor Mazepa I și Mazepa II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.