Bărbat reținut după ce a avariat trei mașini și a incendiat alte două

0
424

La data de 25 ianuarie, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din comuna Barcea, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, ar fi lovit în mod intenționat, un alt autoturism.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești, s-a stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat pe strada Margaretelor, în zona unde se află o grădiniță și ar fi lovit de mai multe ori un alt autoturism staționat, aparținând soției acestuia, o femeie de 32 de ani.

În acel moment, în autoturismul lovit se afla o singură persoană pe locul din dreapta față, respectiv cumnata bărbatului, de 36 de ani, care a reușit să iasă din mașină, fiind rănită ușor. Aceasta a fost preluată și transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, cel în cauză s-ar fi deplasat în aceeași localitate, respectiv la domiciliul unui alt bărbat, de 50 de ani, unde ar fi lovit, tot cu intenție, două autovehicule parcate în fața imobilului și care aparțin acestuia din urmă.

După aceasta, s-ar fi deplasat în satul Podoleni, din comuna Barcea, la adresa de domiciliu a surorii sale, de 40 de ani, unde ar fi incendiat atât mașina pe care a condus-o, cât și un autoturism ce aparține femeii.

Bărbatul a fost depistat de polițiști în localitatea Podoleni și a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii consumului de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive.

În cauză, va fi deschis dosar privind infracțiunile de vătămare corporală și distrugere, iar, în funcție de rezultatele cercetărilor, se va putea extinde urmărirea penală.
Pe lângă cele două infracțiuni menționate, s-a făcut încadrarea și pentru cea cu privire la infracțiunea de tulburarea ordinii si liniștii publice

După administrarea materialului probator în cauza penală, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, urmând ca în cursul zilei de măine, 26 ianuarie, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.