Autoutilitară furată din Spania, găsită cu ajutorul aplicației e-Dac

0
221

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor, o autoutilitară identificată în trafic, care figura în bazele de date ca fiind furată din Spania.

În data de 18 iunie, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au oprit în trafic la intrarea în municipiul Galați, în zona Port Bazinul Nou, o autoutilitară.

Polițiștii au verificat mijlocul de transport în aplicația e-Dac, după seria de caroserie, și au constat faptul că există o alertă pentru ”Furt auto”, autoutilitara fiind căutată pentru confiscare, semnalarea fiind introdusă de autoritățile din Spania.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul care se afla la volan, un cetățean român, în vârstă de 58 de ani, a declarat că mijlocul de transport aparține unei societăți comerciale, la care este angajat și că nu are cunoștință despre faptul că este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 7.500 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării și definitivării cercetărilor, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.