Autorul triplei tentative de omor din Mazepa, după gratii. Și-a înjunghiat părinții și pe polițistul care încerca să îl încătușeze

0
486

La data de 13.02.2024, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale împotriva a unui bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, săvârşită asupra unui membru de familie, prev. de art. 32 alin. 1 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 – 189 alin. 1 lit. f Cod penal, cu aplic. art. 199 alin. 1 Cod penal şi ultraj, în forma tentativei de omor asupra unui poliţist, prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 Cod penal rap. la art. 32 alin. 1 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal.

” S-a reținut că există suspiciunea rezonabilă că suspectul, în ziua de 13.02.2024, în jurul orei 14:00, aflându-se în apartamentul părinţilor săi din municipiul Galaţi,  l-a lovit pe tatăl său cu pumnul în zona capului, iar apoi i-a tăiat cu un cuţit atât pe tatăl cât şi pe mama sa, provocându-le astfel leziuni grave (plăgi înţepat tăiate la nivel cervical, la nivelul regiunii toracice, precum şi la nivelul degetelor 3-4 mână stângă, în ceea ce îl priveşte pe tată, şi plăgi înţepat-tăiate la nivelul regiunii faciale, cervicale şi suprascapulare dreapta, în ceea ce o priveşte pe mamă), prin acţiunile sale realizate folosind un obiect  tăietor-înţepător, inculpatul urmărind suprimarea vieţii persoanelor vătămate, rezultat care nu s-a produs în special datorită opoziţiei tatălui.

Ulterior, în jurul orei 14:40, aflându-se la locuinţa sa din municipiul Galaţi, inculpatul l-a atacat cu un cuţit pe agentul de poliţie, care, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, se deplasase la respectiva adresă pentru a-l prelua şi conduce pe inculpat la sediul secţiei de poliţie, provocându-i plăgi înţepat-tăiate la nivel clavicular stânga şi suprascapular stânga, cel în cauză prevăzând şi urmărind suprimarea vieţii agentului de poliţie”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

La data de 13.02.2024 s-a dispus de către procuror reţinerea suspectului, pe o durată de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie analizată oportunitatea dispunerii/propunerii luării unor alte măsuri.

Foto: Pro Lider FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.