Au început plantările de copaci! „Ne asigurăm că și generațiile viitoare se vor bucura de un aer curat și sănătos”

0
436
Primăria, prin intermediul Gospodărire Urbană, a dat startul campaniei de primăvară de plantări de copaci. Echipele societății publice din subordinea municipalității vor planta peste 1.100 de arbori în perioada următoare, printre care mesteceni, tei argintii, platani, molizi, pini, arbori de gumă, arbori de mătase, arțari, frasini, ulmi, magnolii, cireși japonezi, arbore de lalea.
Fiecare copac este important. Fiecare copac trebuie protejat. Spun cât se poate clar: cine nu a înțeles, să plece acasă! La Galați, protejăm mediul și ne asigurăm că și generațiile viitoare se vor bucura de un aer curat și sănătos. Am dat startul campaniei pentru plantările de primăvară”, informează primarul Ionuț Pucheanu.

 

Primăria municipiului Galați derulează în fiecare an campanii pentru plantări de arbori, iar anul trecut 2.622 de copaci au prins rădăcini.

Municipiul Galați este în fruntea orașelor cu cel mai bun aer din Europa. Orașul nostru a fost declarat pe primul loc în țară și pe locul 21 la nivel european în ceea ce privește calitatea aerului, potrivit unui studiu dat publicității anul trecut de către Agenția Europeană a Mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.