Activităţi instructiv-educative şi medicale în Parohia ”Sf. Trei Ierarhi”

0
420

În Arhiepiscopia Dunării de Jos, în preajma sărbătoririi ocrotitorilor spirituali ai parohiilor, frecvenţa oferirii de ajutoare din partea bisericii se intensifică.
Şi în Parohia gălăţeană ocrotită de ”Sf. Trei Ierarhi” se desfăşoară în zilele premergătoare hramului o serie de activităţi pastoral-misionare şi social-filantropice menite să aducă binecuvântarea, bucurie și speranţă, atât în viaţa copiilor care frecventează gradiniţa parohială, cât şi pentru vâstnicii bolnavi din această comunitate parohială.
În ziua de pomenire a Sfântului Ierarh Grigorie Teologul, Parohia ”Sf. Trei Ierarhi” din Galaţi a desfăşurat programul de educaţie medicală ”Zâmbet frumos”, pentru copiii din cadrul Grădiniţei nr. 6 ”Sf. Trei Ierarhi”.
Prin implicarea preoţilor de la această parohie şi cu sprijinul unor medici stomatologi pediatri, copiii au primit pastă de dinţi, periuţe şi alte daruri, beneficiind, cu acest prilej, şi de o lecţie interactivă şi instructiv-educativă de igienă dentară şi de ocrotire a sănătăţii, oferită cu multă dragoste şi empatie de medicii prezenţi.
În zilele următoare, parohia va mai implementa şi alte programe dedicate elevilor, studenţilor şi semenilor vârstnici bolnavi din municipiul Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.