A început curățenia de primăvară. Echipele Ecosal vor interveni în toate cartierele

0
410

Astăzi s-a dat startul campaniei pentru „Curățenia de primăvară 2024”. Potrivit reprezentanților Primăriei, în perioada 4 martie – 2 mai 2024, se va interveni, prin intermediul echipelor serviciului public Ecosal, în toate cartierele orașului pentru curățarea rigolelor, greblarea spațiilor verzi, măturarea, ridicarea și transportul deșeurilor.

Încurajăm și apreciem spiritul civic al gălățenilor care se implică pentru curățenia orașului. De aceea, le mulțumim celor care din proprie inițiativă și cu mijloace proprii salubrizează spațiile verzi din apropierea locuinței. Aceștia pot apela dispeceratul Serviciului Public Ecosal la numărul de telefon 0236312282 pentru ridicarea deșeurilor rezultate”, transmite Compartimentul de Presă al Primăriei.

Acțiunile de curățenie se vor derula în cursul săptămânilor ce urmează, de luni până vineri, rând pe rând, în fiecare cartier al orașului.

Cu toții ne dorim să avem un oraș cât mai curat. De aceea, trebuie să conștientizăm cu toții cât de important este să menținem curățenia”, spun reprezentanții Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.