900 de elevi excepționali și profesorii lor au fost premiați la ”Gala Excelenței în Educație” de la Galați (FOTO)

0
391
900 de elevi cu medii de 10, olimpici naționali și internaționali, precum și profesorii cu rezultate foarte bune au fost premiați aseară, la „Gala Excelenței în Educație” de la Galați.
”Gala Excelenței în Educație” este un eveniment ajuns anul acesta la a IV-a ediție, inițiat și susținut de Primăria Municipiului Galaţi, care promovează elevii și profesorii cu rezultate excepționale, unitățile de învățământ, proiectele și organizațiile care au un impact semnificativ asupra sistemului educațional din Municipiul Galați.
În 2024, au fost premiați cu diferite sume de bani 713 elevi cu media 10, precum și 116 olimpici în anul școlar 2022-2023, echipa care obținut locul 2 la Campionatul Mondial de Robotică, precum și 77 de profesori. În total, de la prima ediție și până acum, la Gala Excelenței în Educație au fost premiați peste 2300 elevi cu media 10.
„Gala Excelenței în Educație face parte deja din tradiția orașului nostru, este unul dintre evenimentele care mă bucură și mă emoționează în aceeași măsură. Faptul că an de an premiem elevi atât de merituoși ne motivează să facem și mai mult pentru acest domeniu.
Și este semnalul corect pe care îl așteaptă comunitatea din partea acestor tineri nemaipomeniți. Orașul nostru are viitorul pe care îl merită, viitorul Galațiului nu poate fi decât excelent”, le-a spus primarul Ionuț Pucheanu celor prezenți la Gală.
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal şi text
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi text
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, copil şi text care spune „Se ไส AGE”
Ar putea fi o imagine cu 13 persoane, persoane jucând baschet, persoane jucând fotbal şi text
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi text

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.