Zona centrală redevine pietonală în weekend! Evenimente organizate pentru gălățeni în zona Spicu-Romarta

0
613

Primăria municipiului Galați informează că strada Domnească, în zona centrală a orașului, redevine pietonală în fiecare weekend în lunile care urmează. Este vorba despre zona Spicu-Romarta unde gălățenii își pot petrece timpul liber și unde, periodic, la sfârșit de săptămână, vor avea loc diverse evenimente.

Astfel, în perioada 28.05.2022 – 18.09.2022, în fiecare zi, de sâmbătă de la ora 08.00 și până duminică la ora 23,00, precum și în zilele cu sărbători legale, strada Domnească (tronsonul cuprins între str. Brăilei și str. Navelor), va fi destinată doar traficului pietonal.

Prin urmare, Traseele de autobuz 10, 15, 24, 29 și 34 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe str. Prelungirea Traian – Bld. Marii Uniri – str. Portului, atât la tur cât și la retur.

Pe durata blocării tronsonului de stradă, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5t au la dispoziție următoarele rute alternative: str. Portului – str. Navelor – str. Egalității – str. Fraternității –  str. Domnească; str. Brăilei – str. Traian – bld. Marea Unire – str. Portului.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii  auto să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită și să evite parcarea autovehiculelor în perioada menționată pe tronsonul de stradă destinat circulației pietonale”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =