Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, marcată de Biblioteca ”V. A. Urechia” și DGASPC Galați

0
693

În perioada 3 – 31 decembrie 2019, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați prin Centrul de zi pentru persoane adulte cu handicap de tip „Alzheimer”, Centrul de Zi pentru persoane adulte cu handicap „Luceafărul” și Centrul de zi pentru persoane adulte cu handicap „Pentru voi” organizează expoziția „Idei Meșteșugite”.

Expoziția va cuprinde lucrări realizate de beneficiarii centrelor, în cadrul orelor de art terapie și va marca „Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități”, sărbătorită pe data de 3 decembrie.

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 3 decembrie 2019, la ora 10.30, la sediul central al Bibliotecii, în holul mare, la parter, iar cei prezenți vor putea afla mai multe despre abilitățile artistice ale acestor persoane și cum le permit acestea integrarea socială.

La eveniment vor fi prezenți beneficiari ai centrelor și aparținătorii acestora, reprezentanți ai celor două instituții organizatoare și alți colaboratori parteneri.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 9 =