Zi neagră – trei decese comunicate astăzi

0
1603

O femeie de doar 46 de ani a murit, astăzi, după ce a venit din Anglia, pe 13 aprilie. În aceeași zi, ea a fost internată în stare gravă, la Spitalul Județean, pe secția ATI, fiind intubată de urgență. Din păcate, femeia s-a sfârșit astăzi, având multiple comorbidități – diabet zaharat, obezitate, HTA și boală hepatică cronică.

Tot astăzi, Grupul de Comunicare Strategică a mai comunicat două decese – unul al unei paciente de la azilul privat și un altul, al unei femei de 62 de ani, fără locuință. Femeia fără adăpost a fost diagnosticată cu COVID 19 pe 6 aprilie, fiind internată la Spitalul de Boli Infecțioase, decesul fiind înregistrat pe 11 aprilie, aceasta având drept comorbidități – boală autoimună, HTA, obezitate.

Cel de-a treilea deces este al unei femei de 80 de ani, internată la azilul privat din Galați. Ea a murit ieri, numărul deceselor provocate în azil de coronavirus ajungând la 10. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, femeia fusese confirmată pozitiv COVID 19 pe 8 aprilie, iar pe 10 aprilie a fost internată la Spitalul Județean din Galați, unde a decedat după 6 zile, având diverse comorbidități – diabet zaharat, polineuropatie diabetica, BPOC, nefropatie diabetică.  În total, la azilul privat de îngrijirea vârstnicilor, numărul total al bătrânilor infectați a ajuns la 83, la care se adaugă alte 20 de persoane – cadre medicale și infirmiere, care au lucrat în cămin.

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 5 =