Zeci de vitezomani, arși la portofele de Poliția Rutieră

0
968

Peste 100 de șoferi au fost amendați, în doar câteva ore, în urma unei acțiuni a Poliției Rutiere Galați, care s-a desfășurat pe DN 24, șosea pe care, în urmă cu două săptămâni, a avut loc un groaznic accident de circulație în care au murit patru oameni. 19 conducători auto au rămas și fără permisele de conducere, pentru că rulau cu viteze ce depășeau cu peste 50 km/h limita legală.

„La data de 13 aprilie, în intervalul orar 05.00 – 13.00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Galați au desfășurat o acțiune pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere provocate de nerespectarea vitezei legale.
Acțiunea, la care au fost folosite 3 aparate radar dispuse ”în cascadă”, s-a desfășurat pe D.N. 24, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Cosmești și Priponești, cu preponderență în zona producerii, în data de 01.04.2021, a accidentului rutier soldat cu decesul a patru persoane”, a precizat IPJ Galați.
În urma raziei, polițiștii rutieri au constatat 102 contravenții și au aplicat tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de 64.400 de lei, 61 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conform O.U.G. 195/2002, republicată.
Totodată, au fost suspendate 19 permise de conducere, dintre care 18 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 kilometri/oră și 1 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.