Zeci de posturi sunt scoase la concurs în sistemul bugetar gălățean. Cele mai multe anunțuri de angajare, în Sănătate

0
5566

Peste 70 de posturi sunt scoase la concurs în sistemul bugetar, astfel că gălățenii aflați în căutarea unui loc de muncă în sistemul public au de unde alege.

Mai bine de jumătate dintre posturile vacante scoase la concurs sunt la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, care angajează atât asistenți medicali și moașe, cât și personal contractual – bucătărese, îngrijitoare pentru curățenie, conducător auto, zidar/zugrav, dar și paznic. Unitatea sanitară va organiza concursuri pentru 35 de posturi!

Nu mai puțin de șapte posturi a scos la concurs și Spitalul de Pneumoftiziologie din municipiul Galați, care are nevoie de două îngrijitoare, un asistent medical de radiologie cu studii superioare, un asistent medical generalist cu studii postliceale, un asistent medical în specialitatea dietetică cu studii postliceale, un muncitor necalificat și un inginer în cadrul Serviciului Achiziţii. Angajări mai fac o serie de unități de învățământ, Consiliul Județean, dar nu numai.

Pentru a consulta lista tuturor posturilor scoase la concurs de către instituțiile publice din județul Galați, dar și pentru a afla ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a participa, accesați platforma posturi.gov.ro, secțiunea dedicată județului Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.