Zeci de posturi, scoase la concurs în instituțiile publice. Cele mai multe slujbe sunt disponibile în sănătate

0
8784

Noul an a venit cu oferte de lucru pentru gălățenii interesați să lucreze în sistemul bugetar. Peste 40 de posturi sunt scoase la concurs în o serie de instituții publice din municipiul Galați, dar și din județ, cele mai multe slujbe disponibile fiind în domeniul medical. Unitatea Medico-Socială din Gănești, aflată în subordinea Consiliului Județean, și Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Serfioti” din municipiul Galați au scos la concurs peste 20 de posturi.

Unitatea Medico-Socială Gănești are nevoie de doi medici specialiști psihiatri, un contabil-șef, un contabil, un asistent social, un psiholog, doi asistenți medicali generaliști, un asistent medical principal de farmacie, un muncitor necalificat și o spălătoreasă.

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Serfioti” caută un asistent medical principal medicină de laborator cu studii P.L., referent de specialitate gradul I, asistent medical principal cu studii S, șef depozit II, referent II, asistent medical principal PL, o infirmieră și două îngrijitoare, maistru, asistenți medicali generaliști cu studii PL și doi registratori medicali.

Pentru mai multe informații cu privire la posturile scoase la concurs în sistemul bugetar, accesați platforma posturi.gov.ro, secțiunea dedicată județului Galați (http://posturi.gov.ro/judetul/galati).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.