Zeci de gălățence au participat la concursul “Cupa Primăverii” la pescuit

0
1584

Relaxare în aer liber, capturi în juvelnice, poveşti pescăreşti şi nelipsita ciorbă de peşte. Totul la “Cupa Primăverii”, un concurs destinat doamnelor şi domnişoarelor pasionate de pescuit.

57 de concurente au răspuns invitaţiei preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, de a participa la cea mai importantă competiţie pescărească organizată la Galaţi pentru doamne şi domnişoare.

“Spre bucuria noastră numărul pasionatelor de pescuit care au participat la acest concurs este de două ori mai mare faţă de anul trecut. Această frumoasă competiţie a arătat că doamnele şi domnişoarele din Galaţi iubesc pescuitul, iubesc relaxarea în aer liber. Vremea a fost excelentă pentru pescuit. Vom organiza această competiţie în fiecare primăvară”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Au fost  premiate ocupantele primelor cinci locuri, în funcţie de cantitatea de peşte prins, şi s-au oferit şi două premii speciale, pentru cea mai mare captură şi pentru copilul care a prins cea mai mare cantitate de peşte.  

Premiile au constat în echipamente profesionale de pescuit şi vouchere pentru pescuit şi agrement la balta Zătun. Astfel, locul întâi a revenit unei doamne care a prins 2,689 kg de peşte, cea mai mare captură a cântărit 607 g, iar copilul cu cel mai mult peşte prins a avut în juvelnic 404 g. La finalul competiţiei concurentele, dar şi domnii care au însoţit doamnele şi domnişoarele, s-au delectat cu o delicioasă ciorbă de peşte pregătită chiar pe malul bălţii de realizatorul emisiunii “Cu băţu-n baltă”, Gicu Caraman. Concursul de pescuit a fost organizat la balta Zătun, pe durata unei manşe de trei ore şi jumătate, iar participarea a fost gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.