Workshop-ul transfrontalier ,,Bibliotecarii, între adaptare și reinventare”, la Biblioteca „V.A. Urechia”

0
587

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” organizează, o serie de evenimente prilejuite de Ziua Bibliotecarului în România (23 aprilie), care coincide la nivel internațional cu Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor.

Activitățile, campaniile și proiectele se vor desfășura atât fizic, cât și în mediul online, la sediul central și la filialele bibliotecii.

Principalul eveniment, dedicat bibliotecarilor și meseriei de bibliotecar, workshop-ul transfrontalier ,,Bibliotecarii, între adaptare și reinventare”, va fi organizat de Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”, cu invitați speciali din Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” Chișinău, chiar în data de 23 aprilie, la ora 10:00, în mediul on-line, pe platforma Google Meet, pentru a marca astfel  Ziua Internațională a Cărții și a Dreptului de Autor și Ziua Bibliotecarului din România.

În cadrul workshop-ului vor susține comunicări Mariana Harjevschi, director general al Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu” Chișinău și Lidia Kulikovski, director adjunct Cercetare & Inovații al Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu” Chișinău.

Evenimentul profesional este dedicat bibliotecarilor din județul Galați și reprezintă un schimb de experiență cu specialiști în biblioteconomie din Republica Moldova. Întâlnirea va fi moderată de, managerul interimar al Bibliotecii Județene „V.A. Urechia”, Corina-Emanuela Dobre, și directorul adjunct al instituţiei, Geta Eftimie

,,Cu ocazia Zilei Bibliotecarului din România și Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor, bibliotecarii din Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” Galați urează tuturor colegilor bibliotecari, scriitorilor și cititorilor un călduros mulți ani împreună, cu sănătate, liniște sufletească, drag de lectură și dorință de cultură!”, transmit reprezentanţii instituţiei de cultură gălăţene.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − five =