Vreme trece, Vreme vine… Simona cea independentă s-a făcut sinecuristă PNL

0
1148

Unde se duc independentele când se duc? La partid, cum unde? Că doar n-o să se apuce de învârtit sarmale și de făcut rântaș. Cea mai mare independentă din toate timpurile de la Galați, dar și din România, Europa, Globul pământesc și Calea Lactee, Simona Vreme, convertită la atârnarea de partid via PNL, s-a făcut sinecuristă. Vai, vai, vai! Și cum îi mai înfiera ea, cu mânie proletară, pe toți atârnații de partid în funcții publice, pe vremea când era independentă.

Acum, independenta vopsită în galben cu săgeată albastră, Simona Vreme, a fost înfiptă adânc într-un post cald și bine remunerat din bani publici la AFIR Tulcea. Adică la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Agricole din fonduri europene. Adevărul e că Simona se pricepe la investițiile din agricultură cum se pricepe și George Stângă, șeful ei de partid, la politică.

Gurile rele spun că Simonica a fost angajată la Tulcea deoarece la Galați nu era loc, iar doamna nu mai avea bani de Avon. Aceleași guri rele mai susțin că Vreme, independenta vopsită în galben, va fi mutată (cu M, ca să fie clar!) la Galați, tot la AFIR, unde i se pregătește o funcție călduță și bine plătită din bani publici.

Traiască independența în politică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.