Vrei să lucrezi la stat? Peste 40 de posturi sunt scoase la concurs

0
4669

Dacă în mediul privat, de regulă, sfârșitul de an nu este favorabil angajărilor, în sistemul bugetar sunt organizate concursuri atât în luna noiembrie, cât și în luna decembrie. Peste 40 de posturi sunt scoase la concurs, în această perioadă, pentru gălățenii cu studii superioare, dar și pentru cei cu studii medii. Nu mai puțin de șapte posturi sunt disponibile la Centrul Financiar-Creșe din Galați, care caută un medic în cadrul Creşei nr. 36 şi Creşa nr. 1, patru îngrijitori spații, o spălătoreasă și un șofer.

Printre angajatori se numără și Primăria Galați (cu trei posturi scoase la concurs), Consiliul Județean (cu două posturi scoase la concurs), dar și o serie de unități de învățământ, primării din județ (Șendreni, Cuza Vodă, Tecuci și nu numai), Muzeul de Artă Vizuală (cu un post de muzeograf), unități sanitare, dar și alte instituții de stat.

Pentru a studia lista completă a anunțurilor de angajare din sistemul bugetar, accesați platforma posturi.gov.ro, secțiunea dedicată județului Galați.

http://posturi.gov.ro/judetul/galati/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.