Vor dispărea și garajele hidoase din zona ”Stirex”! Primăria a dispus demolarea construcțiilor

0
1704

Administrația condusă de Ionuț Pucheanu continuă proiectele de restructurare urbană din cartierele orașului, sufocate de baterii imense de garaje, pe care mulți dintre cei care le dețin le folosesc pe post de magazie, cămară, ba chiar service auto sau loc de petrecere și grătare.

După ce a pus la pământ sute de garaje, dar și alte construcții inestetice, din beton și metal, în mai multe zone ale orașului, municipalitatea a dispus și demolarea garajelor din zona ”Stirex”. Autoritățile i-au notificat pe proprietarii acestora și le-au pus în vedere să își demoleze construcțiile pentru ca, în locul lor, Primăria să amenajeze locuri de parcare, atât de necesare gălățenilor.

”Bateriile de garaje nu-și mai au rostul în cartiere. Am notificat deja deținătorii celor din zona ”Stirex” să elibereze terenul pe care vom amenaja noi locuri de parcare, atât de necesare. Știu că este o mare nerăbdare să ajungem în toate zonele; deci acțiunile noastre vor continua”, anunță primarul Galațiului.

Proiectul face parte din amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, datorită căruia străzi și trotuare nereparate vreodată sau nereabilitate de zeci de ani sunt, în sfârșit, reabilitate, iar baterii imense de garaje sunt demolate pentru amenajarea a sute de noi locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.