Voluntarii din Protoieria Tecuci donează sânge

0
499

Arhiepiscopia Dunării de Jos, în cooperare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi, a organizat, cu sprijinul voluntarilor din Protoieria Tecuci o acţiune de solidaritate umană şi filantropie creştină în beneficiul persoanelor aflate pe patul spitalelor care au nevoie urgentă de sânge.

Un număr de 50 de persoane s-a deplasat de la Tecuci la Galaţi, pentru a dona sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, atât slujitori şi credincioşi din parohiile Protoieriei Tecuci, cât şi tineri voluntari din cadrul mai multor licee tecucene, împreună cu reprezentanţi ai Ligii Tineretului Creştin Ortodox din Tecuci.

Personalul specializat în recoltarea de sânge şi aparatura tehnică necesară au fost asigurate de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galaţi.

Încă din anul 2013, tinerii şi credincioşii din cadrul Protoieriei Tecuci se mobilizează exemplar pentru această campanie umanitară, răspunzând cu disponibilitate în fiecare an la nevoia acută de sânge pentru cei aflaţi în suferinţă.

Pe tot parcursul anului 2019, campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, va continua la cele două centre regionale de transfuzie sanguină din Galaţi şi Brăila, unde, slujitori şi credincioşi din parohiile Arhiepiscopiei Dunării de Jos, împreună cu tineri voluntari vor merge şi vor dona sânge.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 16 =