Volei de Liga Campionilor la Galați

0
289

Galațiul găzduiește în perioada 22-24 septembrie, turneul de calificare în turul al II-lea preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin.

Deținătoarea titlului național în sezonul 2019/2020, CSM Arcada Galați se va confrunta cu Levoranta Sastamala din Finlanda și Ribola Kastela din Croația, pentru calificarea în faza următoare a celei mai prestigioase competiții continentale de volei.

Turneul de calificare se va desfășura în sistemul ”fiecare cu fiecare”, iar formația câștigătoare va accede în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Partidele din Grupa B vor fi găzduite de Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați. Astfel, marți, 22 septembrie, de la ora 18.00, meciul inaugural al turneului se va disputa între Arcada Galați și Ribola Kastela (Croația). Miercuri, 23 septembrie, de la ora 20.00, va avea loc confruntarea echipelor oaspete Ribola Kastela (Croația) și Levoranta Sastamala (Finlanda). Joi, 24 septembrie, de la ora 18.00, Arcada Galați o întâlnește pe Levoranta Sastamala (Finlanda).

În sezonul trecut al Ligii Campionilor, CSM Arcada Galați, campioana României la volei masculin, a părăsit competiția în turul al II-lea preliminar, după ce a fost învinsă la limită, de Vojvodina Novi Sad din Serbia.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 5 =