Vitezomanii din Galați, arși la portofel de Poliția Rutieră

0
677
68 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 7 premise de conducere au fost reținute de polițiștii din Galați, în urma unei acțiuni pe linie rutieră, desfășurată în sistem integrat, în cursul zilei trecute. 75% dintre amenzi s-au aplicat pentru viteză excesivă.
“La data de 11 august, în intervalele orare 07.00 – 09.00 și 17.00 – 19.00, polițiștii gălățeni au desfășurat o acțiune, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat de siguranță și ordine publică.
Acțiunea s-a desfășurat în sistem integrat, la ea participând polițiști din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și transporturi, și a avut, în principal, scop preventiv, urmărind conștientizarea de către cetățeni a necesității respectării prevederilor legale în materia circulației rutiere”, a precizat Poliția Galați.
În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale (45 pentru nerespectarea regimului legal de viteză), în valoare de aproximativ 34 000 de lei.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 7 permise de conducere (4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză) și 2 certificate de înmatriculare.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − three =