”Vis de iarnă”, o expoziție plină de magie la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

0
584

Începând cu data de vineri, 9 decembrie 2022, ora 11.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi se va deschide cea de a XVI-a ediție a expoziției temporare „Vis de iarnă”, manifestare care îşi propune să aducă mai aproape de public bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă. Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun, alături de aranjamente și ornamente de sezon.

La deschidere, publicul va avea ocazia să asiste la un program special de colinde oferit de Școala de Canto CRISS MUSIC, coordonată de artista Cristina Boghici (Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați). În același ton, grupul de folk ILY,  de la Școala Gimnazială nr.1 Tulucești, coordonat de ed. Măzăreanu Luminița, va delecta publicul cu un recital muzical. Grupul „Moșoaiele”, din Luncavița – Tulcea, va fi prezent la deschiderea expoziției cu un moment special din datinile străbune. Va încheia vernisajul trupa „The Sisters” din Galați, formată din Cristina Boghici și sora ei, Ioana Alexandra Bordei.

„Vis de iarnă” se adresează tuturor vizitatorilor, fiind cadoul pe care de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi îl face, la final de an, celor care îi trec pragul. Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe data de 31 decembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.