Viorica Dăncilă: “Responsabilitatea și grija față de oameni sunt principiile fundamentale după care mă ghidez. Pe 10 noiembrie, votează cu inima!”

0
452

România are nevoie de stabilitate, de un președinte responsabil care să se raporteze la oameni și la nevoile lor. Care să pună mai presus de orice interesele propriei țări și să poarte permanent în suflet valorile naționale. România are nevoie de un președinte al tuturor cetățenilor, care să-i unească pe români, care să le ofere siguranță, securitate, certitudine și, nu în ultimul rând, încredere!

Eu cred într-o Românie care prețuiește, mai presus de orice, grija față de oameni. În care lupta de zi cu zi a fiecărei instituții este pentru a rezolva cele mai urgente probleme ale românilor și nu aceea de a ieși din blocajele impuse de politicieni.

Cred în România fără duble standarde față de diferite categorii sociale, în care tăierile de salarii, pensii și concedierile, ca soluție meschină de regândire a bugetului statului, să nu mai aibă loc niciodată.

Cred în educație și servicii medicale de top, cu profesori și personal medical bine pregătit și bine plătit. Ce siguranță primesc azi medicii și profesorii de la politicieni, pe termen lung, dacă noi, PSD, le-am mărit salariile, iar partidele de dreapta anunță că le vor tăia? Eu cred într-o Românie a angajamentelor întregii clase politice pe termen lung.

Cred în ordine și siguranță pentru fiecare român și cred într-o societate în care cinismul de a specula dramele oamenilor să fie taxat fără milă.

Candidez pentru că am credința unei schimbări profunde care trebuie să se producă, în primul rând, la nivelul instituției șefului statului.

Și am credința că a venit vremea ca o femeie să primească șansa să aducă echilibrul. Un echilibru între instituții, necesar bunăstării românilor. Un echilibru în care raportarea la fiecare român se face cu echidistanță, corectitudine și empatie.

Lupt acum pentru fiecare român care vrea să trăiască în pace, care vrea un trai mai bun și care vrea stabilitate și siguranță în țara sa. Este o candidatură pentru democrație, libertate și respect. Este însă și o luptă împotriva aroganței și nedreptății.

Nu putem uita anii 2010-2011, din timpul guvernării PDL. Au fost anii unei traume colective pe care românii au trăit-o cu spaima omului care se vede adâncindu-se în sărăcie cu fiecare zi ce trece. Și au dreptate să se teamă. Sunt mulți oameni obișnuiți, ca și mine, care își amintesc că unii lideri, prin deciziile luate, le-au afectat viețile, destinele, că le-au fost tăiate veniturile, că și-au pierdut slujbele, că au dus-o mai rău.

Cred într-o țară care prețuiește, mai presus de orice, grija față de fiecare român.

Și cred cu tărie că, astăzi, PSD este singurul partid care poate aduce toate aceste lucruri la lumină. Noi nu luptăm împotriva nimănui, ci luptăm pentru ca fiecărui român să îi fie mai bine aici, în țara lui! Am demonstrat acest lucru. România a avut, datorită PSD, cea mai performantă guvernare post-decembristă, care a luat cele mai importante și consistente măsuri în interesul tuturor românilor.

Pe 10 noiembrie, votează cu inima, pentru tine și viitorul tău!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =