Violată de tatăl vitreg

0
1001

Un bărbat din Galați a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată. El este acuzat că a agresat sexual, în repetate rânduri, o fetiță de 13 ani, cu a cărei mamă trăiește în concubinaj.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi, de la Judecătoria Galaţi, arestarea preventivă a unei persoane, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunii de viol.
Cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi dispunând arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.
Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada august 2020 – 27.01.2021, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima un consimţământ valabil pentru întreţinerea de acte sexuale şi de teama pe care o simţea aceasta faţă de autor, inculpatul a întreţinut patru acte sexuale cu persoana vătămată minoră, aflată în îngrijirea acestuia.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.