Vinerea neagră pe șosele: patru victime în două ore!

0
1465
Primul accident s-a înregistrat la ora 15.40, când două ambulanțe SMURD și SAJ au fost solicitate la un accident rutier înregistrat pe bulevardul Oțelarilor. Potrivit ISU Galați, „în acccident au fost implicate  două autoturisme în care victimele au suferit traumatisme toracice și  traumatism cervical, dar cooperante, conștiente, fiind preluate de ambulanțe pentru a fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Galați.
La ora 17.30, un alt accident rutier a fost semnalat pe Soseaua de Centură, victimă  fiind un copil de 14 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, în urma coliziunii a două autoturisme. S-a deplasat de urgență echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Galati, copilul fiind supus investigațiilor suplimentare la Spitalul de Copii „Sf. Ioan” Galați.
Un ultim acccident în care au fost solicitate echipajele medicale s-a petrecut  la ora 17.40. Acesta s-a produs în cartierul Filesti, în zona Fabricii Arcada, în urma căruia a rezultat o victimă, o femeie de 42 ani, conștientă, diagnosticată cu traumatism lombar, după ce o mașină ce efectua manevre în zona pietonală a lovit-o. Echipajul SMURD a transportat victima la Spitalul Clinic de Urgență Galați”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.