Vin banii de la Ministerul Dezvoltării pentru proiectele de infrastructură ale Galațiului

0
1340

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a semnat, astăzi, cu Ministerul Dezvoltării, contractele de finanțare pentru patru obiective importante de investiții în infrastructură.

Este vorba despre modernizarea străzii Traian, pe tronsonul cuprins între străzile Venus și Al. Măcelaru (2.895.329, 91 lei cu TVA), modernizarea străzii Leonida Zamfirescu (4.096.339,94 de lei cu TVA), modernizarea străzilor Cerealelor-Carnabel, pe tronsonul cuprins între Basarabiei și Vasile Alecsandri (6.686.623 lei cu TVA) și reparații capitale la rețeaua de canalizare a blocurilor I1 și I2 de pe strada Domnească (346.007 lei cu TVA). Cele patru contracte de investiții pentru care municipalitatea gălățeană a obținut finanțare de la Ministerul Dezvoltării depășesc 14 milioane de lei.

Așa cum v-am mai informat, strada Traian a fost deja modernizată, iar autoritățile locale primesc acum bani pentru a face plățile către executanți. De asemenea, celelalte proiecte enumerate sunt în diverse stadii de implementare.

„Aceste proiecte, fiind impetuos necesare orașului, s-ar fi dezvoltat cu bani de la bugetul local, dar faptul că am reușit să îi atragem de la nivel central este o realizare a întregii echipe alături de care îmi desfășor activitatea”, a declarat primarul Galațiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.