Viitorul heliport SMURD de la Galați va avea pasarelă de legătură cu UPU

0
598
Au început lucrările de montare a pasarelei de legătură între Unitatea de Primiri Urgențe și viitorul heliport SMURD de la Spitalul de Urgență, a anunțat Consiliul Județean Galați.
Pasarela va avea 75 de metri lungime, structura sa urmând să fie susținută de 70 de tone de confecții metalice. Primele două segmente au fost montate deja.
„Astfel, după ce elicopterul va ateriza pe platforma heliportului, pacientul va fi transferat imediat la urgențe prin intermediul pasarelei și a unui lift care coboară direct în UPU, astfel încât să fie examinat, stabilizat și tratat cât mai repede.
Totul face parte din cadrul amplei investiții de extindere a parcării supraetajate cu încă un etaj și de amenajare a unui heliport pentru elicopterul SMURD pe acoperișul parcării”, explică președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.
Pentru construcția heliportului SMURD, Consiliul Județean extinde cu încă un etaj parcarea supraterană din vecinătatea Spitalului de Urgență. La final, parcarea va avea circa 450 de locuri.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.