VIDEO. Meteoritul ”Moro” a lovit Galațiul cu interferențe culturale

0
620

Fenomen astronomic rar pe cerul Galațiului. Meteoritul ”Moro” a apărut iar în galaxia de la malul Dunării. Între două emisiuni, trei competiții de ”pumnii mei minte nu are” și o reclamă răsuflată, Moroșanu și Cătălin, consilier județean PNL, a catadicsit să mai treacă pe la Galați. Dar nu fiindcă nu mai putea de grija cetățenilor care l-au votat ca proștii, ci pentru a-și rezolva o problemă personală.

Cătălin Moroșanu a anunțat pe pagina de socializare că a susținut lucrarea de disertație la masterat și a luat nota 10. Dar nu la sport, unde, zic unii, s-ar pricepe (asta dacă bătaia între bombardieri este considerată sport), ci la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Specializarea ”Geopolitică și interferențe sociale și culturale est-europene”. Tare de tot! Adică, Moroșanu, a doua generație din regnul său care a descoperit limbajul articulat, este master în geopolitică și interferențe culturale? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Și cam ce interferențe culturale are Moroșanu, altele decât că prinde posturi străine ni no ni no? Auzi, tu, Moroșanu și geopolitica! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

Am făcut eforturi mari și am obținut pentru dumneavoastră lucrarea de disertație a masterandului Cătălin Moroșanu în geopolitică și interferențe culturale est-europene. Vizionare plăcută!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + seven =