VIDEO Aparatul de depistare a coronavirusului, cumpărat de Primărie pentru Spitalul de Copii, este funcțional

0
643

Aparatul medical de testare care a ajuns, săptămâna trecută, la Spitalul pentru Copii este funcțional, anunță primarul Ionuț Pucheanu. ”Le mulțumesc și pe această cale tuturor medicilor și angajaților din sistemul sanitar, salvatorii noștri neobosiți!”, le transmite edilul angajaților din Sănătate.

Aparat de testare la Spitalul pentru Copii

#Stop_COVID_19!Aparatul medical de #testare care a ajuns acum două zile la Spitalul pentru Copii este deja funcțional.Le mulțumesc și pe această cale tuturor medicilor și angajaților din sistemul sanitar, salvatorii noștri neobosiți!#sănătate #Spitalul_pentru_Copii #Galați

Gepostet von Ionut Pucheanu am Freitag, 24. April 2020

Amintim că Primăria Galați a dotat Spitalul pentru Copii cu un aparat de analiză a anticorpilor, pe baza căruia se poate detecta infecția cu noul coronavirus. Aparatul, care a costat 150.000 de lei și a fost achiziționat cu bani de la bugetul local, poate face 48 de teste în maximum trei ore”, potrivit Biroului de Presă al Primăriei.

La Spitalul pentru Copii va ajunge, până la începutul lunii mai, și aparatul real time PCR pentru testare antigen COVID-19.

Primăria municipiului Galați a alocat până acum fonduri de aproximativ 10 milioane de lei în lupta împotriva COVID-19.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =